Laatste nieuws


Oktober 2012

WIFI internet beschikbaar


Meer nieuws »


Contact informatie


Email

info@bunakenbeachresort.com


Telp/sms

+62 (0) 813 4001 7575 (Erny)
+62 (0) 813 4003 7657Tripadvisor

Het Resort


Welkom bij Bunaken Beach Resort

Bunaken Beach Resort is gelegen op Pangalisang Beach aan de oostzijde van het eiland Bunaken in het midden van het bekende Bunaken National Park, voor de kust van Manado, Noord Sulawesi, Indonesië. Bunaken National Park is een populaire bestemming voor duikers uit de hele wereld vanwege de unieke koraalriffen en talloze verschillende soorten zeeleven waardoor het ook uitermate geschikt is om te snorkelen.


Comfortabel en vriendelijk resort

Bunaken Beach Resort is een comfortabel en vriendelijk resort met een relaxte sfeer. Het heeft een eigen privé strand en men heeft een prachtig uitzicht op zee met op de achtergrond het bergachtige vasteland waar elke ochtend kan worden genoten van een mooie zonsopgang.


Restaurant

Ons restaurant serveert een keuze uit verschillende heerlijke lokale gerechten en op verzoek kunnen wij speciale arrangementen voor onze gasten maken terwijl warme en koude dranken de klok rond beschikbaar zijn.


Professioneel duikcentrum

Het resort beschikt over een eigen professioneel duikcentrum welke volledig is uitgerust met goede kwaliteit duiksets. Daarnaast hebben we onze eigen comfortabele en ruime duikersboot en werken we met ervaren divemasters en instructeurs.


Bungalows met privé terras

Elektriciteit en stromend water zijn 24 uur beschikbaar en wij bieden comfortabele accommodaties, variërend van luxe bungalows tot meer eenvoudige kamers, allemaal met een eigen terras en een hangmat om een luie middag in de tropen door te brengen.


WIFI internet verbinding beschikbaar

Een WIFI internet verbinding is beschikbaar voor de gasten van Bunaken Beach Resort.